Mogelijkheden

Voor werkgevers

Wil jij als werkgever goed zorgen voor jezelf en je medewerkers? En dat zij goed voor zichzelf zorgen? Ga samen aan de slag met de thema’s binnen leefstijl- en vitaliteit zodat jij en jouw onderneming gezond blijft.

Het begrip duurzame inzetbaarheid, je komt het vandaag de dag veel tegen. De aandacht hiervoor is enorm maar wat betekent het nu eigenlijk? Eén van de betekenissen is bijvoorbeeld: zo lang mogelijk gezond blijven doorwerken. Maar wat is dan gezond?

Als je die vraag aan mij stelt zal ik je het volgende antwoord geven: onder gezond (door-)werken versta ik dat je niet alleen fysiek gezond bent, dus lichamelijk in staat bent je werkzaamheden uit te voeren maar ook je mentale gezondheid verdient aandacht. Dus hoe het zit met gedachten, emoties en de interactie met andere mensen? De mate van bevlogenheid in je werk mag ook niet ontbreken als aandachtsgebied. Als je je werk niet leuk vindt, duurt het ontzettend lang tot je met pensioen mag.

Bij mijn leefstijl- en vitaliteitscoaching en -trainingen werk ik op basis van een integrale aanpak, dit wil zeggen dat we samen kijken naar het totale plaatje van het leven.

Als werkgever zijn er diverse mogelijkheden om invulling te geven aan het begrip duurzame inzetbaarheid. Ik richt mij op een totaalaanpak binnen de wereld van leefstijl- en vitaliteit en zal dus aan de slag gaan op alle aandachtsgebieden. Als werkgever is het belangrijk dat jijzelf aan de slag gaat met je gezondheid en vitaliteit, daarnaast is het van belang dat je werknemers dat ook doen. Zo zorgen jullie er samen voor dat de onderneming ook in de toekomst gezond blijft.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Inspiratiesessies en workshops
  • Vitaliteitscheck
  • Vitaliteitsprogramma op maat
  • Individuele coaching
  • Access Bars® behandelingen 
Dit kan op individueel niveau in mijn eigen werkruimte te Beuningen (nabij Nijmegen), online of op locatie. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.