Mogelijkheden

Voor rust in je hoofd

Om mij heen hoor ik steeds vaker dat mensen behoefte hebben aan rust. En dan met name aan rust in hun hoofd. We leven in een maatschappij waarin het vaak draait om zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. We moeten ook zoveel. Hierdoor leven we in haast, ervaren we bij de alledaagse dingen gevoelens van stress en hebben velen van ons het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben.

Herken jij jezelf in dit verhaal? Een Access Bars® behandeling kan hierbij uitkomst bieden!

Even een stukje theorie om uit te leggen wat een Access Bars® behandeling is. Volgens de Access Consciousness Bars®-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen. Deze banen zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Op al die gebieden heb je in de loop van je leven gedachten gehad en overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe JIJ in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lijf. Zo zal bijvoorbeeld iedere gedachte aan of over geld opgeslagen worden in de, met dat thema, corresponderende energetische baan. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten.

Doordat de energie niet meer stroomt kan je vooringenomen worden. Een nieuwe gedachte die afwijkt van wat er al in de banen vast zit, past er niet meer bij. Er is geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven: je staat niet (meer) open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidige leven als onmogelijk. Kortom je blijft vastzitten in oude patronen en gedachten waardoor je in telkens hetzelfde kringetje rond blijft draaien.

Om dingen in je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om andere keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen.

Onze hersenen zou je, voor het gemak, kunnen vergelijken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. Je kunt je voorstellen dat het ook wel eens tijd wordt om deze op te schonen. Een Access Bars® behandeling helpt jou je harde schijf op te schonen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandelingen duren 60 minuten en je ligt heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel. Praten hoeft niet maar mag wel. De 32 energetisch banen zullen tijdens een behandeling geactiveerd worden. Dit gebeurt door een lichte aanraking waardoor de energie weer gaat stromen. Op deze manier komt de elektrische spanning los van alle gedachten, oordelen, overtuigingen, ideeën en emoties die je ooit heb opgeslagen of waarvan je ooit besloten hebt dat het belangrijk was.

Zo ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën, filosofieën en plannen krijgen de kans om een plek in je hoofd te veroveren. Dan heb je weer toegang tot heldere inzichten en kun je nieuwe stappen zetten, zonder dat je het eng vindt, zonder dat je geremd wordt door je vooringenomen angsten en onzekerheden.

Een Access Bars® behandeling kan behulpzaam zijn bij het verminderen van stress, depressie, angst, slapeloosheid en lichamelijke klachten. Het helpt je positiever in het leven te staan, het verbetert de relatie met jezelf en anderen, het ondersteunt stoppen van het ‘gemaal’ in je hoofd, een betere concentratie, het helpt bij ADD en ADHD, het helpt jongeren voor de examens en nog veel meer.

Het zorgt ervoor dat je vrijer gezonder blijer en bewuster in het leven staat. Mensen ervaren o.a. meer rust en ruimte in hun hoofd na een sessie. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert het de manier waarop je in het leven staat ten goede.

De Access Bars® behandelingen zijn een mooie aanvulling op mijn leefstijl- en vitaliteitscoaching maar kunnen ook los geboekt worden.

Ik geef deze behandelingen in mijn praktijkruimte in Beuningen (nabij Nijmegen). Wil jij een afspraak maken? Neem contact met mij op.

De kennismaking kan online of in mijn werkruimte in Beuningen (nabij Nijmegen) plaatsvinden. Wil jij weten wat er mogelijk is? Neem een kijkje bij aanbod en tarieven.