Mogelijkheden

Voor rust in je leven

Wil jij gezonder leven? Beter eten? Een goede nachtrust? Eindelijk ontspannen? En minder stress? Kortom balans en rust in je leven? Coaching kan je daarbij helpen.

Het klinkt zo eenvoudig maar niets is minder waar. En waarom zou je het alleen doen? Ga met professionele hulp aan de slag op al deze gebieden. Door aandacht te besteden aan jouw leefstijl en daar veranderingen in door te voeren zul je meer plezier en vitaliteit ervaren.

 

Misschien is onderstaande situatieschets voor jou herkenbaar?

Je hebt een drukke baan en daarnaast een druk privéleven. Nu staan er een aantal veranderingen op stapel binnen het bedrijf waar je werkt en hierdoor bevind je je momenteel in veel onzekerheid. De directie geeft aan het allemaal nog niet precies te weten maar dat de fusie plaats gaat vinden dát staat vast. Misschien moet je straks wel verhuizen?

In de avonden ben je ook druk, je bent lid van een sportvereniging, je gaat graag naar het theater en volgt lezingen. Ook je oudere buurvrouw en je vriendinnen kunnen zeker één keer in de week bezoek van je verwachten zodat zij jou kunnen vertellen over alle struggelingen in hun leven.

De zondagavond is dan eindelijk voor jezelf, maar dan kan je de rust niet vinden en dwaal je doelloos door je huis.

Alles lijkt prima te gaan maar toch knaagt er iets. Je bent best vaak moe en prikkelbaar. Voorheen kookte je voor jezelf een gezonde maaltijd nu kies je meer en meer voor iets gemakkelijks. Met slapen had je geen moeite maar nu lig je steeds vaker wakker en sta je ’s morgens niet uitgerust op.

En je vriendin stelde je vorige week de vraag of je eigenlijk wel gelukkig was… waarop jij antwoordde ‘Jawel, toch?’

 

Wil jij ontdekken waar de schoen wringt zodat jij volmondig ‘ja’ kunt zeggen op de vraag van je vriendin? Weet je niet of coaching iets voor jou is? Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de mogelijkheden die voor jou te bereiken zijn. Dit kan bijvoorbeeld door een traject op maat.

De kennismaking kan online of in mijn werkruimte in Beuningen (nabij Nijmegen) plaatsvinden.

En als we aan de slag gaan, dan werken we in kleine stapjes naar jouw doelen. Jij bent degene die de route uitstippelt en ik help je op weg naar een leven dat van jou is.

De kennismaking kan online of in mijn werkruimte in Beuningen (nabij Nijmegen) plaatsvinden. Wil jij weten wat er mogelijk is? Neem een kijkje bij aanbod en tarieven.