Mogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt bij mij terecht als je rust in je leven en je hoofd wilt of als je goed voor jezelf en je medewerkers wilt zorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden. We bespreken gewoon wat voor jou prettig is.

Bij de coaching en trainingen werk ik op basis van een integrale aanpak, dit wil zeggen dat we samen kijken naar het totale plaatje van jouw leven. Er is bijvoorbeeld aandacht voor je emoties, je gedachten, het beeld dat je van jezelf hebt, je voedings- en beweegpatroon en op welke manier jij in actie komt.

Voor particulieren werk ik met losse sessies en trajecten op maat. Samen stellen we een aantal doelen op en werken in kleine stappen toe naar het gewenste resultaat. Ik vraag van jou dat je gemotiveerd en bereid bent om veranderingen aan te brengen in je situatie. Je kunt hierbij gebruikmaken van de aangeboden informatie, praktische technieken en de oefeningen. Dit vraagt ook van je dat je je kwetsbaar durft op te stellen en dat je tijdens het traject hiervoor tijd vrij kunt maken.

Voor bedrijven werk ik met maatwerk oplossingen waarbij ik als uitgangspunt ‘niets is onmogelijk’ hanteer.

Voor rust in je leven

Wil jij gezonder leven? Beter eten? Een goede nachtrust? Eindelijk ontspannen? En minder stress? Kortom balans en rust in je leven? Ga met professionele hulp aan de slag op al deze gebieden. Dit kan in mijn eigen werkruimte te Beuningen (nabij Nijmegen), online of op locatie.

Voor rust in je hoofd

Heb je behoefte aan rust? En dan met name aan rust in je hoofd? Wil jij eindelijk weer ruimte hebben voor nieuwe ideeën? Ontdek of een Access Bars® behandeling iets voor jou is. Ik geef deze in mijn praktijkruimte te Beuningen (nabij Nijmegen).

Voor werkgevers

Wil jij als werkgever goed zorgen voor jezelf en je medewerkers? En dat zij goed voor zichzelf zorgen? Ga samen aan de slag met de thema’s binnen leefstijl- en vitaliteit zodat jouw onderneming gezond blijft. Dit kan op individueel niveau in mijn eigen werkruimte te Beuningen (nabij Nijmegen), online of op locatie.