Voor jou?

Ja, jij herkent jezelf in de opsomming!

Maar hulp is welkom bij het realiseren van deze wensenlijst:

  • Je wilt meer rust ervaren
  • Meer energie is nodig en ook fijn
  • Even ‘uit’ je hoofd en weg van die gedachten
  • Misschien een paar kilo kwijt?
  • Kortom balans in je leven
  • Met regelmatig tijd voor jezelf
  • Gelukkig zijn, met als bonus dat je goed gezelschap bent
  • Leven zonder schuldgevoel dat je de ander(en) te kort doet

Op dit moment voelt het niet prettig voor je, er knaagt iets maar wat? Je zit niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je vaak op allerlei gebieden te kort schiet. Op je werk is het nét niet goed genoeg waardoor je thuis niet de gezelligste bent.

Je zou meer moeten bewegen maar wie regelt dan dat het huishouden gedaan wordt of dat de kinderen op tijd gehaald en gebracht worden? En dat die bak chips leeg eten voor de televisie niet goed is weet je ook maar ja het is ook een rustmomentje.

Nee, dat feestje kun je écht niet afzeggen, wat zullen ze wel niet denken als je dat doet? Vervolgens ga je door je drukke agenda weer te laat naar bed en heb je een onrustige nacht omdat er allerlei gedachten door je hoofd spoken van alle dingen die je nog moet doen en waar je nog aan moet denken. Die stemmetjes toch ook altijd!

Die stemmetjes ja, hoe naar zijn die toch elke keer weer? Ze steken ongevraagd hun neus in jouw zaken en altijd op de momenten dat je er niet op zit te wachten. Vaak als het toch al even niet lekker met je gaat. Het voelt als elke keer in diezelfde cirkel, een neerwaartse spiraal.

Ik begrijp als geen ander hoe vervelend hoe dat is. Wij, mensen, zijn gewoontedieren en zeker op de momenten dat het niet lekker loopt of we ons niet lekker voelen vallen we terug in oude patronen. Deze helpen ons niet verder maar ja hoe doe je dat dan wel? En hulp vragen is ook al lastig voor je.

Ik kan je helpen gewoontes te ontdekken en te ontmantelen waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten en nieuw gedrag waardoor je weer verder kan. Weer een aantal stappen op de route naar een leven dat van jou is!

Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op om samen te onderzoeken of ik jou kan helpen. Hulp vragen is geen zwakte. 

 

De kennismaking kan online of in mijn werkruimte in Beuningen (nabij Nijmegen) plaatsvinden.

Welk resultaat wil jij bereiken?

Stel je eens voor dat je meer en vaker rust kan ervaren. Dat je gedurende de dag en bij het verstrijken van de week toch voldoende energie hebt waardoor je niet langer in het weekend tijd nodig hebt om op te laden. Een gevoel van tevredenheid is geen uitzondering meer voor je en het voelt steeds vaker vertrouwt.

Door goed voor jezelf te zorgen, aan de slag te gaan met je leefstijl, ervaar je rust. Door een juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning, tijd te besteden aan zaken die er echt toe doen voor jou en jezelf beter te leren kennen lukt het je om tevreden te zijn met wat er is en wie jij bent.

Dit voelt als balans in je drukke leven en je hebt daardoor meer tijd voor jezelf waardoor je gelukkiger en tevreden bent. Op die manier ben je voor jezelf en je omgeving goed gezelschap.

Ik help jou je eigen route te vinden naar een leven dat van jou is. Een leven waarin jij zelf de regie hebt zonder je teveel te laten beïnvloeden door anderen. Op die manier kun jij een leven leiden dat van jou is. Eerst met hulp en daarna geheel zelfstandig.